Gratis brochure Staande Mast Route

0

Voor sommigen misschien te laat, maar als u van plan bent deze vakantie de staande mast route te varen is de speciale VDJS brochure van 2013 over de route erg handig. 

De Staande Mast Route is een druk bevaren, maar veilige route voor zeil- en motorboten met een opbouwhoogte van meer dan 6 meter . Dit traject wordt door zowel de recreatievaart als de beroepsvaart bevaren . Als vaarweggebruiker passeert u diverse drukke scheepvaartknooppunten . Daarom is ervoor gekozen om de uitgave vanaf 2008 te integreren in het project ‘Varen doe je samen’ . Het voorlichtingsmateriaal van het project Varen doe je samen! biedt u praktische informatie, voor een goede reisvoorbereiding en voor een vlotte en veilige vaartocht

Van een watersporter die de route onlangs voer hoorden we overigens dat op pagina 27 de Schoterbrug en de Waarderbrug zijn verwisseld. Brug 49 is de Schoterbrug en brug 48 is de Waarderbrug. De openingstijden kloppen verder wel. Dit zal zo spoedig mogelijk in de gratis PDF versie worden aangepast.

De brochure is tot stand gekomen in het beheerdersoverleg Staande Mast Route onder auspiciën van Rijkswaterstaat Dienst Zuid-Holland (per 1 april 2013 West Nederland Zuid) en de Stichting Recreatietoevaart Nederland (SRN).

Reageren