Betaald de wereld rond op een cruiseschip

0

Het is crisis en veel jongeren die net zijn afgestudeerd of van school komen, kunnen maar lastig een baan vinden. Daarnaast kriebelt het: Dit is het laatste moment dat je een wereldreis kunt maken, voordat je werkelijk carrière gaat maken. Maar ja, waar haal je het geld vandaan? Maar 1 keer per jaar, kun je solliciteren bij Seabourn om op een 4* of 5* cruiseschip te werken.

Veel hoef je er niet voor te kunnen, want ze zoeken voornamelijk serveersters, schoonmakers en barpersoneel. Je moet wel ouder dan 21 zijn en waarschijnlijk zullen ze om een Verklaring Goed Gedrag vragen.

Je tekent een contract voor ten minste 12 tot 18 maanden voor een fulltime baan aan boord. Wees niet bang dat je al die tijd aan boord zit, je vaart vier maanden en bent dan twee maanden vrij.

Wie zo’n wereldbaantje wel lijkt zitten, kan zijn Engelse CV mailen naar seabournrecruitment@vikingrecruitment.com, de recruitementdag is op 22 augustus in Amsterdam.

Oproep: Werk jij op cruiseschip of ga je werken aan boord? Stuur ons dan een mailtje, wij horen graag hoe het werk bevalt. Info@bootblog.nl 

Reageren