Jackass Steve-O test surfplek

0

Kent u hem nog? Beroepsgek Steve-O van JackAss? Blijkbaar kan de clown een kunstje dat wel de moeite waard is om te bekijken: Surfen. El Salvador wil zichzelf op de kaart zetten en had daarom de gek uitgenodigd om te komen surfen, wat natuurlijk leidde tot een mooi persbericht. Wij zijn nog niet gaan surfen in El Salvador, dus wie zijn wij om te beoordelen of het beter dan Australie, San Sebastian of Bali is?

Als we de surfdude Steve-O moeten geloven dan zijn dit de beste surfplekken in El Salvador:

1. Punta Roca ligt op 30 minuten van de hoodstad, San Salvador. De beste golven zijn hier te vinden. Ervaren surfers schieten uit de zogenoemde tubes.
2. Punta Mango is minder bekend, maar daarom niet minder geliefd. Ideaal voor ervarven surfers. Ook de big secret van El Salvador genoemd.
3. Las Flores staat bekend om zijn lange golven. Soms wel 300 meter breed. De point-break golven zijn geschikt voor alle surfers.
4. Sunzal is gelegen in Playa El Tunco, op ongeveer 10 kilometer ten westen van La Libertad. Vier golven breken hier dagelijks. Klaar om ontdekt te worden.
5K59 is niet toegankelijk voor alle surfers. De golven zijn perfect, maar slaan los op een rotsachtig strand. Alleen geschikt voor de echte surfdudes dus.

Reageren