Tv-show zorgt voor dronken orgies op cruiseschip

0

Het Engelse Channel 4 had een leuk tv-idee: Een soort reallife loveboat filmen op cruiseschip MSC Splendida in de Middellandse Zee. De bedoeling was dat singles echte liefde zouden vinden aan boord. In plaats daarvan eindigde de reis in dronken orgies. Een medepassagier vertelt aan de Star: “Het gebeurde allemaal aan boord van een enorme cruiseschip met ongeveer 3.000 vakantiegangers, voornamelijk uit Italië en Spanje, op een reis van Barcelona naar Tunesië, Malta Sicilië, Rome en Valencia, alvorens terug te keren naar Spanje. Alle deelnemers aan de tv-show kregen vijf-sterren accommodatie en de vrijheid om te doen wat ze wilden, wat ze grif gebruik van maakten, vooral cocktails bestellen.”

En het bleef niet bij wat alcohol, ook zijn er mensen gespot die flink met hun neus in de poederdoos zaten. “Er was enorm veel seks aan boord, vooral in de sauna’s.”

Al op de eerste dag werd één van de deelnemers beschuldigd van racisme en opgesloten in een cel aan boord, een ander moest naar het ziekenhuis wegens een ‘nervous breakdown’.

Tja, Engelsen die dronken worden op vakantie zorgen wel vaker voor overlast. Is die drank dan ook nog eens gratis, dan gaat het blijkbaar helemaal mis. De opnames zijn zo shockerend, dat Channel 4 nu overweegt om de show niet uit te zenden. Overigens hebben de deelnemers nergens spijt van en mag het van hen gewoon uitgezonden worden.

Het algemene beeld van een cruise is dat er vooral gepensioneerden zitten te suffen aan boord en langzaam aanschuiven bij de gratis buffetten. Dit beeld zou weleens drastisch veranderd kunnen worden door deze show. Maar of we nou zitten te wachten op dronken Engelsen op een luxe cruise, valt te bezien.

 

Reageren