Meest vreemde boten ter wereld

0

Wat krijg je als je een wedstrijd uitschrijft voor de meest vreemde bootdesigns met photoshop? Juist, een heel rijtje rare boten! Sommige boten zien er vrij realistisch uit en kunnen zo geproduceerd worden, anderen zijn wat minder succesvol, al was het maar omdat ze al zijn gezonken. In ieder geval hier een leuk rijtje met de meest vreemde boten in de wereld.

1. Sydney Operahouseboat

Het Syndey Operahouse is een monument dat iedereen ter wereld kent. En het zou dus best gaaf zijn, als daar een houseboat-versie van zou komen. Het gevaarte zou bijvoorbeeld als cruiseschip kunnen dienen.

2. Zwart racemonster

Als die maar niet echt gaat duiken!

De watersport houdt van snelheid en actie. Dit zwarte gevaarte combineert de adrenaline van snelheid met angst voor gevaar. Een korte tijd duikt de boot onder en komt daarna weer boven. Levensgevaarlijk natuurlijk, maar goed, dit is dan ook een concept.

3.Dubai Submarine

Waarom zijn onderzeeërs alleen voor de marine? Waarom geen grote submarine bouwen voor een miljardair die dan lekker kan gaan feesten onderwater, zonder anderen lastig te vallen? De uitkijktoren lijkt op de hoogste en bekendste toren in Dubai. En weet je wat, we gooien er wat leuke lichtjes op van de regenboog, gewoon voor de tolerantie.

4.Varende bus

In Nederland hebben we zowel in Amsterdam als Rotterdam varende bussen. Het zijn bussen die zowel op het land als in het water goed voortbewegen. Dit is echter een waterbus met turbomotoren. Ze gaat dus een stuk harder dan een gemiddelde bus of boot en passagiers komen zo supersnel op plaats van bestemming.

5. Duikende Titanic

De Titanic vaart niet meer, dus kwam een grapjas online met het idee een schip te ontwerpen dat onderwater ‘vaart’.  Het is eigenlijk een geheim oorlogsschip. De vijand zal denken dat er een schip zinkt voor de kust, maar vervolgens komen daar de torpedo’s tevoorschijn die het land aanvallen. Wij zijn tegen oorlog, dus zeggen: Niet doen! Laat de Titanic waar die is en laat het oorlogvoeren over aan echte onderzeeërs.

Reageren