Bouwmeester wordt dealer van jetski Sea-Doo

1

BRP (fabrikant van Sea-Doo) en Bouwmeester Watersport zijn een dealerschapovereenkomst aangegaan voor Sea-Doo waterscooters.

Bouwmeester Watersport in Hardinxveld-Giessendam is vanaf nu dealer van Sea-Doo. Paulhans Bouwmeester: “Sea-Doo waterscooters zijn niet meer weg te denken van het water. Geweldige fun-machines voor iedereen met een vaarbewijs, jong en oud, dames en heren, beginners of ervaren sporters, in de zomer, maar ook in het vroege voorjaar of late herfst.”

Het varen op een Sea-Doo is een hele leuke vrijetijdsbesteding voor mensen die een klik hebben met water. Een jetski kan achter de meeste auto’s worden getrokken en getrailerd. Een waterscooter kost minstens € 5.999,00.

Bouwmeester Watersport is een familiebedrijf. Sinds 1977 weten vele watersporters de weg naar Binnendams 40 te vinden voor alle wensen met betrekking tot vaarplezier. Bouwmeester Watersport heeft een grote collectie aan boten, buitenboordmotoren, boottrailers en alle denkbare onderdelen en accessoires. Ook de reparatie- en onderhoudsdienst wordt zeer gewaardeerd door klanten uit de gehele Benelux.

BRP is naast fabrikant van Sea-Doo, ook fabrikant van Evinrude, CAN-AM, Ski-Doo en Rotax. BRP is de recreatieve divisie van het Canadese Bombardier (vliegtuigen, treinen enz).

Uitnodiging

Zaterdag 28 december organiseert Bouwmeester Watersport van 10:00 tot 17:00 uur een open dag die in het teken staat van de introductie van Sea-Doo binnen Bouwmeester Watersport bv. Locatie is Binnendams 40 in Hardinxveld-Giessendam. Iedere belangstellende is van harte welkom.

Bouwmeester Watersport is gevestigd aan de Binnendams 40 te Hardinxveld-Giessendam, tel. 0184-615178. www.bouwmeesterwatersport.nl

1 reactie

  1. Gefeliciteerd! Vraag aan Bouwmeester Watersport: Ik vraag me al een tijdje af over hoeveel waterscooters en jetski’s er gemiddeld in Nederland zijn. Hebben jullie hier misschien een idee van?

Reageren