Zaklamp op zonne-energie voor aan boord

1

Nederlandse fabrikant Xstorm lanceert deze maand een universele outdoor oplader én zaklamp in één. De Magma Charger is een kleine zaklamp voor wanneer je geen elektriciteit hebt of gewoon wat extra licht nodig hebt.

De universele outdoor-charger is voorzien van hoog rendement zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd via zonlicht. De zaklamp brandt lang dankzij de ingebouwde 2000mAh interne li-polymeer batterij, daarnaast kan de krachtige Magma Charger een smartphone  tot wel 1.5 keer opnieuw kunt opladen. Erg handig als je wat langer met je boot onderweg bent.

De 4 ingebouwde LED’s geven helder licht en door middel van de verstelbare haak is de Magma Charger in een handomdraai neer te zetten of ergens aan op te hangen. Het is niet alleen handig om de lamp op te hangen, wanneer je iets gaat lezen. Maar juist ook om de lamp op te laden en hem in het zonlicht te hangen.

Deze Magma Charger is oplaadbaar via zonlicht, netstroom en/of USB. De nieuwe zaklamp kost 45 euro en bij diverse winkels verkrijgbaar zoals MediaMarkt, Eco-logisch en via www.xtorm.eu. Op de zaklamp zit twee jaar garantie.

1 reactie

Reageren