Eerste keer superjachten op de veiling

0

Twee superjacht zeilboten worden deze maand geveild. Het is de eerste keer dat superjachten op een veiling liggen. De zeiljachten Hamilton en Kestrel worden aangeboden aan de hoogste bieder. De superjachten moeten miljoenen opbrengen.

Zeiljacht Hamilton

 

Kestrel is een prachtig 30-meter lang luxe zeiljacht dat in 2012 werd gelanceerd. De bouw kostte tussen de 8 en 10 miljoen euro. De veiling begint bij 2 miljoen euro voor dit custom built jacht bij online veilinghuis Sweeney Kincaid.

Het jacht, momenteel afgemeerd in Port Adriana Marina , in de buurt van Palma de Mallorca , is geschikt voor maximaal tien gasten tijdens internationale zeiltochten in luxe comfort

De Kestrel (Torenvalk in het Nederlands) heeft een VIP- cabine en twee gastenhutten , die allemaal zijn uitgerust met een suite en badkamers afgewerkt met marmer. Ze werd ontworpen door Ron Holland.

Het dek is van teak en heeft zelfs meubels van teak. De nieuwe eigenaar krijgt een professionele bemanning bij het jacht geleverd.

Sweeney Kincaid hoopt dat door de media-aandacht er veel kopers zich zullen aanmelden, bij succes willen ze meer superjachten in 2014 op een veiling gaan aanbieden.

Een bod doen kan op: http://www.sweeney-kincaid.com/Sales/SaleDescription.aspx?SaleId=2215

De veiling loopt van 24 t/m 27 februari 2014.

Reageren