Verlichte vaarten in Woerden en Harmelen

0

Woerden organiseert vrijdagavond 13 juni zal om 23.00 uur een verlichte avond vaart plaats vinden. En wegens het succes van 2013 organiseert de Oranjevereniging Harmelen wederom een Gondelvaart op 25 april 2014.

Oproep Harmelen:

Wij nodigen alle inwoners uit om gezamenlijk een boot(je) te versieren en met veel licht en muziek aan boord, de Oude Rijn af te zakken. Thema en versiering is vrij in te vullen. Op 25 april 2014 om 21.00 zal de start zijn op de Molenbrug, om vervolgens in een mooi verlichte optocht richting de Dorpsburg te varen. Eindpunt zal wederom de Molenburg zijn. Om praktische redenen, o.a. overhangende bomen, smalle vaarweg en keerpunt, is de route afwijkend t.o.v. vorig jaar.

Dit jaar zijn er 2 prijzen en een poedelprijs te winnen, allen beschikbaar gesteld door Slagerij van Rhenen. Er zijn enkele veiligheidseisen: Kinderen op de boot onder de 12 jaar moeten onder begeleiding zijn van een volwassene, het dragen van een zwemvest is verplicht. Zorg dat uw boot goed verlicht is en op eigen kracht kan varen. De Oranjevereniging zorgt voor EHBO te land en te water alsmede verkeersbrigadiers voor de verkeersveiligheid. Desalniettemin is deelname geheel voor eigen risico.
Wilt u meedoen??? 
Schrijf u in via info@oranjevereningingharmelen.nl en geef op: uw naam, e-mailadres en het totaal aantal personen op de boot. De inschrijving sluit 31 maart 2014. Deelnemers zullen hierna voorzien worden van benodigde instructies. De Gondelvaart vereist een minimum deelname van 10 boten.

 

Oproep Woerden:

We zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk mensen hieraan mee willen doen, daarom de oproep om je boot letterlijk en figuurlijk vol in de schijnwerpers te zetten zodat je deel kan nemen aan de prachtige verlichte avond vaart.

We vragen alle deelnemers om vrijdagavond met hun boot tussen de Kwakelbrug en de Rozenbrug te verzamelen zodat om 23.00 uur de brug open kan en alle schitterende verlichte boten de haven in kunnen varen. 2 edities geleden hebben we dit ook georganiseerd en dit was echt een schitterend gezicht waar enorm veel publiek op af kwam.

Twijfel daarom niet en meld je aan, we gaan er een prachtige vaart van maken.
Aanmelden bij Peter Boersma: volharding@casema.nl

Mocht u niet willen deelnemen kom dan gerust kijken, dit prachtige spektakel mag u niet missen!!

Reageren