Bavaria gaat boten in China verkopen

0

Bavaria gaat boten in China verkopen. De Duitse fabrikant van zeiljachten opent een nieuw kantoor in het centrum van Shanghai om de Noord-Aziatische en Pacifische markt te veroveren.

“Wanneer je in dezelfde tijdzone opereert als je dealers, is het veel makkelijker om samen te werken en je distributienetwerk te vergroten. Daarnaast kunnen we werken volgens onze eisen”, aldus een woordvoerder van Bavaria. “Onze focus is gericht op de opkomende markten, zoals China, dus een filiaal in Shanghai is ideaal.

“We zijn in de vergelijkbare tijdzone als bijna al onze dealers die het al makkelijker om te werken met onze groeiend distributienetwerk en eisen te stellen.
Met onze focus op de opkomende markten zoals China, een filiaal in Shanghai is ideaal.” Aldus Reanna Wang, Sales Director van de regio Azië-Pacific in Duitsland.

“Naast belangrijke markten zoals Noord-Amerika en Zuid-Amerika, verwachten we dat de grootste toename van het volume komt uit de regio Azië-Pacific regio. Met ons kantoor in Shanghai hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt en dit onderstreept onze activiteiten in deze economische regio “, legt Meik Lessig, Head of Sales en Aftersales van Bavaria uit.

Het nieuwe adres voor BAVARIA in Shanghai:

Room 1507, One Corporate Avenue,

No. 222 Hubin Road, Huangpu District

Shanghai, 200021

P.R.China

Reageren