Modulaire jetski Bomboard makkelijk mee te nemen

0

De BomBoard is een jetski die crossen op een waterscooter toegankelijk maakt voor een breed publiek.De BomBoard werd ontworpen door de Amerikaanse ondernemer John West en is klein genoeg voor in de kofferbak van een auto. De modulaire jetski kan eenmaal in elkaar gezet wel maar liefst 65 km per uur behalen. Het is dus geen kinderspeelgoed.

De modulaire Bomboard jetski bestaat uit vier afzondelijke modules die aan elkaar worden geklikt. In minder dan een minuut kun je met de gadget het water op. Het zwaarste stuk weeg 36 kilo, wat voor een fitte watersporter geen probleem moet zijn om op te tillen. Het totale gewicht is 68 kilo. Het stuur van de jetski is verstelbaar, waardoor de bestuurder staand, gehurkt of op de hurken als bij een kart de jetski kan besturen.

De jetski is ook nog eens goedkoper dan een vast model. Voor ‘slechts’ 3495 dollar heeft u een opvouwbare scooter. Het ontwerpbedrijf is op dit moment bezig met het werven van fondsen, maar denkt in het voorjaar van 2015 met de productie van start te gaan.

Reageren