Lindsay Lohan dronken op een superjacht in Cannes

2

Niemand weet precies wat enfant terrible Lindsay Lohan doet op het filmfestival van Cannes, aangezien ze geen recente acteerklussen heeft gedaan. Maar feesten kan Lohan als de beste, dus zagen we haar gisteren dronken van een superjacht afwaggelen.

De dame vertelde eerder bij Oprah dat ze gestopt was met alcohol drinken, maar ja, de meid is jong en wil wat, dus is ze weer volop aan het feesten. En gelijk heeft ze: Wie wil er nou niet tijdens het filmfestival van Cannes genieten van de duurste champagnes, hapjes en entourage op een superjacht?!

Superjacht Oasis

Het 59-meter lange superjacht waar de 27-jarige gevallen actrice op feestte is de Oasis. Twaalf gasten kunnen overnachten aan boord, maar er kunnen er een stuk meer feesten bij de privé bar en het grote hoofddek. Aan boord is een permanente crew van 15 personen aanwezig. Een weekje varen in de Middellandse Zee kost minstens 300.000 euro, waarschijnlijk ligt die prijs rond het festival van Cannes nog net even hoger. Maar waarschijnlijk betaalt miss Lohan geen rode cent en is ze op uitnodiging. Het is zelfs mogelijk dat ze betaald wordt door een rijke miljardair die graag een bekend meisje als Lindsay aan boord heeft bij zijn feestjes.

Technische details Oasis

Charterprijs vanaf $ 399.000
gasten 12
Lengte 59,40 M
Bouwjaar 2006
Bouwer Lürssen Rendsburg Kröger Werft GmbH & Co KG
Breedte 11.40 M
Diepgang 3.50 M
Kruissnelheid 14.00 knopen
hutten 6
crew 15

2 reacties

  1. Hello Are Using WordPress For Your Site Platform? I’m New To The Blog World But I’m Trying To Get Started And Create My Own. sbobet Do You Need Any CodingExpertise To Make Your Own Blog? Any Help Would Be Really Appreciated!

  2. Sahabatseo Grup01 on

    Thanks , I’ve Just Been Looking For Information About This Subject For A While And Yours Is The Best I’ve Found Out Till Now. But, What Concerning The Bottom Line? Are You Positive Concerning The Source? Domino 99

Reageren