Opvallend: Chinese horecaboot te koop voor 800.000 euro

0

 

Altijd al een drijvend Chinees restaurant willen bezitten? Dit is je kans! Voor 800.000 euro ligt in de binnenhaven van Den helder een Chinese Horecaboot te koop.

Voor die prijs krijgt u een stalen schip. De totale oppervlakte aan boord is 1440 m2, genoeg voor heel veel tafeltjes met tevreden klanten.

Het ponton waar het restaurant op is gebouwd is al wat ouder en stamt uit 1993. Het werd gebouwd door Northland Dutch Yacht Builders te Den Helder als drijvend manschapsverblijf, later is het omgebouwd tot Chinees restaurant.

Interieur

Het schip heeft 3 dekken met een afmeting van 30 x 12 meter elk. De romp is van staal evenals de opbouw. Binnenin bevinden zich houten café vloeren, een brandvertragend systeemplafond en geïsoleerde systeemwanden. Overal is dubbele beglazing aanwezig m.u.v. de patrijspoorten. De dakrand is afgewerkt in Chinese stijl.

Indeling

Ponton: in het ponton bevinden zich twee grote en vijf kleine hutten.. Tevens is een wasruimte met douches en wasbak aanwezig, een apart ketelhuis en een vluchtgang met trap. Er is een caféruimte en een magazijn.

Entreedek: er leiden twee loopbruggen naar het dek, waarvan de brug naar de hoofdentree overdekt is. Er is een luchtgordijn aanwezig. Bij binnenkomst bevindt men zich in de receptie met garderobe. Ook hier is een caféruimte en magazijn aanwezig, dames- en herentoiletten en een trappenhuis.

Tussendek: hier was voorheen een chinees restaurant gevestigd met een grote keuken, magazijn met toilet, koel- en vriescellen en een trappenhuis.

Topdek: ook hier was een chinees restaurant aanwezig met een bar. Tevens is hier een aparte cv-ruimte en het trappenhuis.

Reageren