Bejaardenseks zorgt voor schade aan boot én startbaan

0

In de categorie: Wat lees ik nu weer?! Vandaag: Bejaarden die door een triootje gezorgd hebben voor een ravage aan een boot én een startbaan van een vliegtuig. Lees verder en huiver.

Twee mannen van 51 en 60 hadden in de kroeg een zestigjarige dame ontmoet, die wel zin had in een triootje op een speedboot. Ja, je gelooft het nog steeds niet, maar de Telegraaf heeft het gelezen in de New York Times dus het is waar.

Gallo (de man van 51) stond aan het roer, maar wilde natuurlijk ook wat actie. Hij ging daarom naar het achterdek, maar vergat wel even de boot stil te leggen.  Het bootje knalde vol op een pier in het water, die dient als uitloop van de startbaan van La Guardia Airport. Gelukkig voor de inzittenden bleef het bootje hangen in de pier, waardoor het niet naar de bodem zonk.

Verwondingen

Aan boord vielen de verwondingen mee. De vrouw in het gezelschap liep een gebroken neus en kaak op, wat je doet afvragen waar ze die op dat moment voor gebruikte… Maar de twee heren bleven ongedeerd. Kapitein Gallo is beschuldigd van het varen onder invloed en raakte zijn vaarbewijs kwijt. Het is niet bekend of hij ook voor de schade aan de pier op moet draaien.

Een politiewoordvoerder gaf ook nog een moraal mee na de rechtszaak. ,,De moraal van dit verhaal is dat je eerst je anker en daarna pas je broek laat zakken aan boord van een boot…”, liet hij de pers weten.

Reageren