Amsterdamse woonbootbewoners verhuren via internet hun woonruimte

0

Nadat je via AIRBNB je huis kunt verhuren, via Snappcar je auto, is het nu tijd voor woonbootbewoners. Via een nieuwe website kunnen zij hun geliefde woonboot onderverhuren aan toeristen.

Een wereldwijd platform voor huurders en verhuurders van woonboten, dat was de droom van Juul Steyn. Samen met een bevriende it-specialist ging hij aan de slag en het resultaat is deze week gelanceerd:  www.rentahouseboat.com.

 “Het enorme enthousiasme van de gasten van onze B&B, uiteraard op een woonboot, zette me aan het denken”, zegt Juul Steyn, zelf ook woonbootbewoner. “Ik ben gaan zoeken en kwam erachter dat er wereldwijd geen enkele website is die puur en alleen over woonboten gaat. Dat is vreemd, want je vindt prachtige drijvende vakantieverblijven van Engeland tot India en van Australië tot Canada. Ons doel is om die liefhebbers van woonboten, in alle vormen en maten, bij elkaar te brengen.”
Amsterdam
Voordat het zover is, richt de houseboat rental site zich vooral op eigen land, Amsterdam om precies te zijn. “Dat is toch de mondiale woonboothoofdstad, en een mooie springplank naar alle andere prachtige woonboten ter wereld!”
Promotie
Ter promotie biedt de site nu gratis en vrijblijvend 6 maanden advertentieruimte aan nieuwe adverteerders aan. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met hester@rentahouseboat.com.

 

Reageren