Bootbabes: Selena Gomez en Cara Delevigne op een superjacht

0

Zangeresje Selena Gomez en model Cara Delevigne weten wel hoe je goed vakantie moet vieren. Met een paar knappe mannen en nog meer mooie vrouwen aan boord van een 85 meter lang superjacht vierden ze vorige week dat ze allemaal single, rijk, jong én knap zijn.

Tommy Chiabra is de oprichter van Royal Yacht Supplies en inmiddels miljonair. Hij pendelt tussen Genua, Monaco en St. Tropez. In die laatste badplaats ligt het superjacht van zijn cliënt Alshair Fiyaz, die toestond dat Selena Gomez haar verjaardag met wat publiciteitsgeile meiden vierde.
Superjacht Ecstasea
De Pakistaanse miljardair Alshair Fiyaz is de eigenaar van het superjacht XTC Ecstasea (ziet u de woordgrap?!). Het schip werd gebouwd voor de Russische miljardair Roman Abromovich, die vijf jaar van haar genoot tot hij haar verkocht. Ze werd in 2004 gebouwd bij de Nederlandse werf Feadship en is één van de snelste superjachten ter wereld. Ecstasea behaalt 35 knopen.
Ecstasea heeft veel speelgoed aan boord: een 9.5m Vikal Limousine, een 9 meter lange Scorpion Sport Rib, een 6.0m Pascoe rib, 6 x Sea-Doo RXP 255RS Sea-Doo (2 personen capaciteit),  4 x Seabob CAYAGO F7. Daarnaast zijn er vele gadgets zoals Waterski’s, Wakeboards, Kneeboard, Wakesnake Donuts, Kayaks, Paddleboards, windsurfers en zelfs 7 Cannondale waterbikes. Genoeg speelgoed dus om rijke twintigjarige sterretjes bezig te houden. Selena werd dan ook gespot op een jetski, terwijl ze zich stevig vasthield aan Tommy.
Aan boord van het stalen superjacht kunnen veertien gasten overnachten in één Master VIP-room, vier tweepersoons slaapkamers en twee twin slaapkamers. Daarnaast is er ruimte voor maar liefst 24 bemanningsleden. Denk aan de kapitein, stuurman, engineer, hostess, kok, sommelier, matroos, schoonmaker, masseur, personal assistant, kapper, stylist en dan nog twaalf bemanningsleden die de celebrities in de watten leggen.
Motoren:
MTU Model: 16V 4000 M70
Aantal motoren: 4
Type: Diesel
PK: 3111 KW: 2320
Motor Fabrikant: General Electric Model: LM 2500
Aantal motoren: 1 Type: Diesel
HP: 30.843 KW: 23.000
Totaal aantal PK: 43.287 Totaal KW: 32.279
Maximale snelheid: 35 Cruise Snelheid: 25
Meer foto’s van de meiden aan boord bij de Engelse roddelbladen.

Reageren