‘Met goed geluid wordt je verblijf aan boord veraangenaamd’

0

Tijdens de Hiswa te Water presenteert Dampf een uniek muzieksysteem voor aan boord waarmee iedere opvarende kan genieten van zijn eigen muziek met optimale geluidskwaliteit.

Het Dampf audiosysteem bestaat uit een versterker welke,  middels een Bluetooth  verbinding,  zonder speciale app of muziekprogramma te hoeven installeren, muziek direct vanaf een smartphone, tablet of computer ten gehore brengt.  Dampf  is compatible met  alle verschillende muziekproviders waaronder Spotify, iTunes en de diverse radio apps. Daarnaast kan via de aanwezige aux ingang verbinding worden gemaakt met radio of tv.

Het systeem wordt aangeboden inclusief  twee waterdichte (IP 65) en stootvaste aluminium  inbouwspeakers met een inbouwdiameter  van, naar keuze, 10 of 11.5 cm. De speakers zijn uitermate  geschikt om in de kuip of natte cel te installeren. Voor in de kajuit, kombuis en de hutten kan er ook gekozen worden voor de vochtbestendige binnen speakers met een inbouwdiameter van  17.8 cm. Het systeem  is beschikbaar in 40W en 100W. De compacte versterker, 19 x 7 x 3 cm, is eenvoudig, uit het zicht achter een schot of in een kastje,  zelf  in te bouwen en heeft slechts een 12V voeding nodig.  Het audiosysteem wordt compleet met kabels en installatiemateriaal geleverd.

Dampf is een gerenommeerd Nederlands product dat in eerste instantie is ontwikkeld voor de hotel branche. Grote high-end hotelketens installeren sinds anderhalf jaar met succes de systemen in hun kamers, suites en badkamers.  ‘Muziek is een beleving. Het wordt door hotelgasten zeer gewaardeerd als zij hun eigen muziek kunnen luisteren. Het verhoogt de kwaliteit van hun verblijf in het hotel  en geeft ze een ‘thuis gevoel’, aldus Bart van Krimpen oprichter en eigenaar van Dampf.

In de Benelux wordt Dampf  vertegenwoordigd door Brenda Kannegieter van handelsonderneming Luzson. ‘Met goed geluid en een ruime keuze aan muziek wordt je verblijf aan boord extra veraangenaamd. Ik heb dat zelf ondervonden. Ik woon met mijn gezin aan boord van het zeiljacht waarmee wij 5 jaar op reis zijn geweest. Sinds kort hebben we een  Dampf systeem aan boord.’ Alsdus Brenda Kannegieter, eigenaar  Luzson.

Dampf staat op stand K 549 tijdens de Hiswa te Water van 2 t/m 7 september in Amsterdam.

 

Reageren