Nautic & Lifestyle Event voor de derde keer in het hoge Noorden

0

North Line Yachts in Harlingen organiseert in het weekeinde van 4 en 5 oktober 2014 het derde “Nautic & Lifestyle Event” plaats. De hypermoderne werf in Harlingen zal het decor zijn voor mensen die kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel hebben staan.

Naast de complete serie North-Line Motorjachten presenteert een selectie van gerenommeerde bedrijven een bijzondere verzameling van luxe artikelen. Zo zal De Reefhorst de nieuwste modellen van Jaguar en Land Rover presenteren, zal Goudsmidse Van der Velde zijn nieuwste sieraden tentoonstellen en De Scheepskamer haar recentste werken onthullen. Daarnaast worden exposities van dames-, heren-, schoen, tassen en oogmode afgewisseld door luxe audio-, en beautydemonstraties.

Culinair

Naast alle luxe lifestyleproducten wordt ook aan de innerlijke mens gedacht en zijn er een ware koffiebeleving,  luxe wijnen, whiskeys en exclusieve visgerechtjes. De voortreffelijke culinaire omlijsting zal worden verzorgd door meesterkok  Marco Poldervaart van restaurant ’t Havenmanstje.  Nautic & Lifestyle biedt hiermee een compleet dagje entertainment voor alle bezoekers.

Genodigden

Vorig jaar werd Nautic & Lifestyle bezocht door zo’n 600 genodigden. Het evenement heeft inmiddels naam gemaakt als sfeervol, kleinschalig, exclusief en bovenal ongedwongen. “Het draait bij Nautic & Lifestyle om de totaalbeleving”, aldus Sipko van Sluis van organisator North-Line Yachts. “Het evenement is uniek qua beleving en we bieden alle gasten een compleet middagje uit”.

VIP-kaart

Nautic & Lifestyle is op uitnodiging. Een officiële VIP-kaart kunt u aanvragen via de website www.north-line.nl Het evenement is op beide dagen geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.  Partners van het event zijn North-Line Yachts, De Reefhorst, Kuiper Verzekeringen, d’ Oude Seylmakerij, PM Mannenmode, Kamsma Schoenen, EP Mensonides, Restaurant ’t Havenmantsje, Veltman Vis, De Linnen Loods, Pizzorante Ponte Vecchio, Beauty House Jeanette, Boddeüs zien en horen, San Telmo exclusief leer, De Scheepskamer, Robynz Wonen & Lifestyle met aankleding van Groencentrum Witmarsum, De Haas Decoratieverhuur en verlichting van MW Rentals.

Meer informatie is te verkrijgen bij de partners of  via www.north-line.nl.

Reageren