Satelliet- en radiocommunicatie apparatuur op internet te bestellen

0

Xtreme Districts opent op 2 september tijdens de Hiswa te Water in Amsterdam haar Europese webshop voor satelliet- en radiocommunicatie apparatuur.

Xtreme District richt zich op avonturiers in afgelegen gebieden, zoals zeilers op zee of wereldreizigers in kleine motorjachten. Commercieel directeur Henk Hokke legt uit: “Een sateliettefoon of andere radiocommunicatie geeft een gevoel van veiligheid mee aan ondernemende mensen die in extreme omgevingen hun vrije tijd doorbrengen, sporten of reizen. Het is een basisbehoefte van de mens om altijd de mogelijkheid te hebben te kunnen communiceren. Altijd zelf iemand kunnen bereiken of altijd bereikt kunnen worden.”

Merken

Xtreme Districts verkoopt diensten en (professionele) satelliet- en radio communicatieapparatuur van de merken Cobham Satellite, Explorer en Sailor, (Thrane & Thrane), Inmarsat, Thuraya, Iridium, Globalstar, Codan, Motorola en Kenwood.

Showroom aan boord

Naast de webshop opent de importeur een showroom met productdemonstraties aan wal, maar daarnaast ook een uitleg aan boord van de zeilschepen Baltic Dart en de Tuiga. Zodat toekomstige kopers de producten in de praktijk kunnen testen en ontdekken.

De producten die de webshop gaat verkopen vanaf september zijn satelliet telefoons, satelliet trackers, satelliet terminals, optimizers en routers, on-board wifi oplossingen, HF radio en VHF – UHF radio.

De Hiswa te Water is van 2  t/m 7 september op het NDSM-eiland in Amsterdam.

Reageren