Sexy bootbabes in lingerie vanavond op de Amsterdamse grachten

0

Een vorige editie van een lingeriepresentatie op de Amsterdamse Grachten

Lingeriemerk Gottex presenteert vanavond de Canal Catwalk by Night. Een boot vol sexy babes in lingerie zal de aandacht trekken van menig toerist voor het American Hotel in Amsterdam. Vanaf 21:30 zijn de meiden te bewonderen, hopelijk regent het niet en lopen de meiden geen longontsteking op in dit koude gure weer.

Om de nadruk meer op de fashion te leggen en het geheel extra excentriek te maken is dit keer een heuse catwalk aan boord mogelijk gemaakt. Nu de aanvang rond zonsondergang ligt zal de canal catwalk een zwoele, romantische sfeer hebben die de Gottex badmode weer in een heel ander spotlight zal zetten dan destijds in de stralende zon.

Waar vorige keer Michelle Obama ‘beschermvrouwe’ van het speciale fashion-event was wordt de Gottex Canal Catwalk by Night nu opgedragen aan Audrey Hepburn. Behalve de Gottex-fashionshow zullen de Amsterdam Model Awards worden uitgereikt, gepresenteerd door VJR JEWELS. Prof. Cees Dam is beschermheer en de koninklijk onderscheiden journalist Phia Baruch, uitgever van de Couturekrant, is adviseur en juryvoorzitter.

De Canal Catwalk by Night is een samenwerking van Gottex, Christian Houkes, Coby van Tol, René Mulder, een horde oogverblindende mannequins en een batterij aan kappers en stylisten.

Gottex is in Nederland vertegenwoordigd door de Miller & Canefield Holding. De badmode is al meer dan 50 jaar verkrijgbaar in de betere speciaalzaken, waaronder de Bijenkorf.  Gottex is in 1956 opgericht in Tel Aviv door Lea Gottlieb, die haar eigen trouwring verpande in ruil voor stoffen om zo haar eerste badmode te vervaardigen. Het merk heeft internationale bekendheid verworven door bekende liefhebbers als Prinses Diana van Wales, de Spaanse koningin Sofia en Elizabeth Taylor.

Reageren