Aurelia komt deze zomer met hypermoderne retro speedboot

0


Medio juli presenteert de Nederlandse werf Aurelia haar nieuwste model, de 780 Sport, naar eigen zeggen een hypermoderne klasse retro. Deze sportboot van eigen bodem ziet er veelbelovend uit, en oogt inderdaad zowel modern als retro. Maar heeft hij ook klasse?

Om dit nieuwe model te ontwikkelen is de werf een samenwerking aangegaan met product ontwerper Walter van Gilst. De 780 Sport is het resultaat van ruim een jaar ontwerpen en ontwikkeling. Het stijlvolle design van de 780 Sport lijkt altijd vooruit te willen,  en vooruit gaat het zeker! De 780 Sport is voorzien van hoogwaardige dieseltechnologie in combinatie met waterjet voortstuwing. De handgebouwde aluminium 780 Sport bereikt met zijn beperkte gewicht een topsnelheid van maar liefst 40 knopen!

Aurelia geeft in haar persbericht zelf aan de boot op het hoogste niveau afgewerkt te hebben. Wij geloven de werf graag maar willen uiteraard zelf even kijken en onderbouwen dat dit werkelijk een klasse jacht is. Wil je hem met eigen ogen zien? Proefvaarten zijn met de 780 Sport mogelijk vanaf de officiële presentatie, hiervan houden we jullie op de hoogte.

Meer info: Aurelia Yachting

Reageren