Dit is de snelste jetski ter wereld

0

De meest krachtige Jet Ski op de planeet zal officieel worden onthuld in Australië tijdens de Gold Coast International Marine Expo van 17 t/m 19 oktober 2014.

De adrenalinepompende limited edition 2015 Kawasaki Ultra 310R wordt gepresenteerd als de ultieme Sport Waterscooter en is ontwikkeld door kampioenen uit het racecircuit. John Moyle van Jet Ski World zegt: “Ik dacht dat de snelste jetski al gebouwd was, maar dit model wordt nog sneller!”

De nieuwe jetski 310R zal uitgerust zijn met een high-performance diepe V-romp, die ervoor zorgt dat het racemonster goede scherpe bochten kan maken.

Speciaal stuur

Het stuur is geïnspireerd op de motorcross en van gepolijst roestvrijstaal, zodat ook bij extreme stunts de klappen goed opgevangen worden. Daarnaast zorgt de elektrolook voor een strak uiterlijk en is het stuur uiterst comfortabel en licht hanteerbaar. De stuurhouder is in twaalf posities verstelbaar. Natuurlijk is er ook gedacht aan het zitvlak en zit er een speciale sportseat op de scooter, welke wederom uit de motorcross is overgenomen. Zeker wanneer een sporter hard rijdt, is professioneel materiaal onmisbaar voor een goede grip en extra steun.

Motor

Het speciale model van Kawasaki zal een opgewaardeerde 1498cc vloeistofgekoelde viercilinder motor hebben. In totaal levert deze maximaal 310 pk.

Passagiers

Ondanks dat het powerbeest Kawasaki bedoeld is om mee te racen, kan de scooter ook drie personen vervoeren. Leuk als je twee mensen even snel wil vervoeren ergens naartoe of samen stunts wil maken. Om het tripje nog leuker te maken zit er aan boord jetsound audio, een ingebouwde waterdichte radio.

Snelheid

Hoe hard het racemonster van Kawasaki precies gaat wordt getest tijdens de watersportbeurs aan de Gold Coast in oktober. De snelste jetski ter wereld is op dit moment de Black Edition 360, deze gaat van 0 naar 124 km p/u in 3 seconde en werd vorig jaar gepresenteerd.

Technische Specificaties 2015 Kawasaki Ultra 310R

Lengte: 3,37 meter

Breedte: 1, 19 meter

Motor: Supercharged DOHC inline viercilinder motor met 310 pk.

Prijs: 16.299 dollar

Reageren