Waterfun in Marina Muiderzand aankomend weekend

0

Marina Muiderzand in Almere organiseert aankomend weekend een kleine bootbeurs met aandacht voor lifestyle en watersport. Bezoekers van MoreThanBoats kunnen windsurfen, catamaranzeilen, kanoën, sloeproeien, laser bug varen, RIB-varen en suppen.

Zoals je wel vaker ziet bij kleinschalige evenementen is er veel ruimte voor lifestyle. Zo staan er kraampjes van Glamour sjaals,Reflections Beauty Treatments, Funny Baby kleding, BeYou sieraden, Trends by Eef en Baltic Basics. Daarnaast zijn er schilderijen/auratekeningen/mozaïeken van Paulien van Roon en fotografie van Suus Foto.

Natuurlijk denkt men ook aan de inwendige mens en wie een boot kan betalen, is vast ook geïnteresseerd in de champagnebar. Voor wie dat iets te luxe is, staat er ook een bierproeverij. Daarnaast hebben de bedrijven Vuurgoed buitenhaarden, Big Green Egg barbecues, kookdemo’s en de nieuwste modellen Mini en BMW een kraam.

Boten

Diverse bootmerken en toeleveranciers presenteren primeurs en andere interessante boten en producten. We vinden er onder andere Jansma Jacht, X-Yachts, Sailcenter, ShipShape, RS Sailing, Raymarine, Magic Marine, Bavaria Motorboats, Bavaria Sailing en Saffieryachts.

Bij cafe-restaurant HarborHouse is live muziek (DJ).

Een elektrische shuttledienst rijdt tussen het hoofdplein en de WaterFun zone. Toegang & parkeren is gratis.

Datum: 13 & 14 september bij Marina Muiderzand in Almere DUIN! Het adres:
Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
1361 AA ALMERE

Reageren