Angelina Jolie en Brad Pitt gespot op superjacht

0

superjachtsuperjacht4

Angelina Jolie en Brad Pitt trouwden vorige week in alle bescheidenheid in een kleine Franse kapel, maar dat betekent niet dat de familie Jolie-Pitt niet van luxe houdt. Deze week werd het celebritykoppel op superjacht Jupju voor de kust van Malta gespot. De zes kinderen mochten mee op huwelijksreis.

Wat is er nu romantischer dan letterlijk in het huwelijksbootje te stappen? En dat met de kinderen Maddox(13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) en de tweeling Vivienne en Knox (6).

Voor hun vakantie kozen ze voor het motorjacht Jupju, dat met 22,25 meter nét geen superjacht is. Dat wil niet zeggen dat je hier te maken hebt met een goedkoop motorbootje. Het Sunseeker-jacht kost 26.000 euro per week exclusief belasting en onkosten zoals catering en brandstof. Om de kinderen te vermaken zijn er jetski’s, wakeboards, donuts en snorkels aan boord. Ook zijn er drie duiksets aanwezig. Een crew van slechts twee personen zorgt voor de veiligheid en besturing van het schip.

Aan boord van het schip kunnen precies acht personen slapen, de nanny’s en bodyguards kunnen dus niet mee, maar de familie Pitt past er precies op. Jupju uit 2008 kan met haar twee MAN V12 motoren van ieder 1360 PK 20 knopen behalen en is dus lekker snel terug in de haven.

Helaas had Angelina Jolie geen spannende bikini aan, dus kunnen we haar na de boottrip niet toevoegen aan de categorie Bootbabes. En ook Brad Pitt zag er niet al te appetijtelijk uit met zijn ongeschoren hoofd. Tja, ze zijn nu getrouwd, dan krijg je dat…

Reageren