Bootbabe: Sexy Beyoncé op 81-meter lang superjacht Alfa Nero

0

QueenB

Beyoncé weet wel hoe je een verjaardag goed viert. Ter ere van haar 33ste levensjaar (yeah, now older then Jesus) huurt ze deze week superjacht Nero af voor de kust van Portofino in Italië. Haar echtgenoot Jay-Z en dochter Blue Ivy (2) zijn ook aanwezig. Maar het draait natuurlijk allemaal om Queen B.

beyonce-sexy

Superjacht Alfa Nero is een 81-meter lang superjacht uit 2007 dat vorig jaar een grondige refit onderging. Het schip is overdetop luxe ingericht met een zwembad dat omgetoverd kan worden tot helikopterplatform, een dicotheek, sauna, bioscoop en beautysalon aan boord.

Aan boord kunnen twaalf gasten comfortabel overnachten, dus genoeg ruimte voor nanny’s, bodyguards en personal assistants. Een weekje varen met het schip kost minimaal 840.000 euro.

Alfa Nero superjacht

Alfa Nero superjacht

Beyoncé postte een paar sexy foto’s van zichzelf, maar ook een foto van haar dochter met een klein vriendje. Opvallend genoeg dragen de kinderen op het achterdek geen zwemvest. Foei Beyoncé, slechte moeder! Je kind moet altijd een zwemvest aan wanneer je op een schip bent! Hopelijk heeft de bodyguard een reddingsdiploma.

 

Reageren