Antieke snuisterijen op Hiswa Rai

0

winkel

Antieke snuisterijen van oude schepen, we zijn er dol op. Wanneer je zo’n nautisch winkeltje in een oude haven binnenwandelt en de geur van oud touw komt je tegemoet, dan voel ik me helemaal in mijn element. Het koper van oude patrijspoorten blinkt en op een plank liggen apparaten, waarvan je niet weet waar ze voor dienen, maar die je wel graag in huis wilt hebben. Op de Hiswa Rai in Amsterdam staat in maart Petra Munneke met een stand vol antieke nautische producten.

Het aanbod bestaat uit patrijspoorten, scheepsramen, kompasstandaards, telegrafen, sextanten en nog veel meer producten van traditionele schepen zoals klippers, tjalken, loggers, kotters, binnenvaartschepen enzovoorts.

Petra: “Ik heb 16 jaar op de Klassieke Schepenbeurs in Enkhuizen gestaan, nu voor het tweede jaar op de Hiswa Klassiek in de Rai.”

telgraaf stuurstand 003 (1)

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt

Reageren