“De Hiswa trekt te weinig bezoekers, maar toch gaan we”

0

course

De Hiswa staat bijna voor de deur en vooral Nederlandse producenten zijn aanwezig. Toch is niet iedereen even blij met de opbrengst van de Hiswa. Er zitten veel ‘kijken kijken, niet kopen’ mensen tussen, zo meent ook Wim Mouw van Course-Keeper.

De Course-Keeper is een een dubbelroer, dat helpt bij het manoeuvreren in de haven en een boot op koers houdt bij verplichte lage vaarsnelheid. Het is de zevende keer dat het Nederlandse bedrijf op de beurs staat, maar de laatste twee jaren was het niet aanwezig. Wim verklaart: “De beurs is te klein geworden in verhouding tot de kosten om mee te doen.” De beurs in de Rai Amsterdam trekt 25.500 bezoekers in vier dagen. “Boot Düsseldorf trekt 250.000 bezoekers en de deelnameprijs is vergelijkbaar met dat van de Hiswa!”, zegt Wim. Toch staat zijn stand er dit jaar weer. “We gaan erheen om de naamsbekendheid hoog te houden. We hebben een product dat veel mensen kennen, maar er zijn nog veel meer bootbezitters die er eentje kunnen gebruiken.”

Course-Keeper

Course-Keeper

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Reageren