Waarom zelf een zeil over je boot leggen als het ook automatisch kan?

0

bootcover

Een boot bezitten in Nederland is fijn, maar wie geen overdekte garage heeft en wel een dure boot, zit altijd met het gehannes van een dekzeil. Steigertad uit Wormerveer heeft daarom de automatische Bootcover ontwikkeld. Binnen een minuutje zit er een zeil over je vaartuig heen en hij is er uiteraard binnen een minuut ook weer af. 

De automatische Bootcover wordt op de Hiswa Rai in Amsterdam gepresenteerd, maar deze video geeft ook goed weer hoe het systeem werkt:

Steigerstad toont op de Hiswa ook drijvende steigers. Daarnaast toont het bedrijf bootliften die werken op zonne-energie. De bootliften kunnen tot 16 ton aan en zijn zowel vrijstaand als drijvend beschikbaar voor speedboot, sloep of draak. De lift is bedienbaar met een afstandsbediening vanuit de boot, want gemak dient de mens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De bootlift wordt vooral door echte watersportliefhebbers besteld, vertelt Jose Korteschiel van Steigerstad: “Van veel klanten vernemen we dat met name hun vaarseizoen wordt verlengd door de bootlift. Ze gaan eerder varen omdat de boot al schoon is en in het najaar en de winter blijft de boot ook beschikbaar om een eventueel mooie dag nog lekker even op het water door te brengen, terwijl alle andere boten er al uit zijn. Je kunt kortom dus maximaal genieten van je boot.”

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Reageren