Vrolijk op de Hiswa met allernieuwste zeilkleding

0

Vrolijk_Watersport

Watersportwinkel Vrolijk staat dit jaar voor de 28ste keer op de Hiswa met een stand van maar liefst 104 vierkante meter. Als primeurs heeft de winkel de nieuwste collectie zeilkleding van de merken Musto en Helly Hansen, nieuwe Steiner verrekijkers en nieuwe kaarten van de Nederlandse kustwateren.

De stand biedt van alles en nog wat, zoals diverse nautische kaarten en boeken, zeilkleding, Imray kaarten en pilots, Comfort Seats, Secumar reddingvesten, Teak artikelen enzovoorts. Speciaal voor de beurs hebben ze diverse aanbiedingen. “Wij verwachten dit jaar veel van de beurs”, aldus Jaap Vrolijk. “Het is voor onze winkel de aftrap van het seizoen en een mooie manier om te presenteren wie we zijn. We hebben in onze winkel 28 en 29 maart open dagen, maar maken op de Hiswa via de stand ons alvast bekend aan de bezoekers.”

IJsselmeer -3

Klein nieuwtje

De nieuwe almanakken zijn ook verkrijgbaar bij Vrolijk, zoals de Reeds, Cruising Almanac, de ANWB deel 1 en 2 en de HP33 voor de getijden van 2015. “Als klein nieuwtje hebben we onderzetters en servetten met afbeeldingen van de 1800 serie Hydrografische Dienst”, aldus Vrolijk.

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

 

 

Reageren