Reddingvestentest zorgt voor veel reacties

0

Secumar Fotoshooting Partent 13.09.2014

“Wij verwachten dat er tijdens de Hiswa veel reacties komen op de reddinvestentest van de Waterkampioen”, zegt Paul de Groot van Secumar. Tijdens de Hiswa presenteert de groothandel een groot aantal opblaasbare reddingvesten voor de watersport samen met het assortiment vaststof reddingvesten en accessoires.

Primeurs

Er zijn twee nieuwe modellen opblaasbare reddingvesten voor de kleintjes. De Secumar Junior en de Secumar Mini. Daarnaast is de Secumar Echo voorzien van een nieuw design. “En natuurlijk tonen wij de Waterkampioen ‘Test winnaar’, de Secumar Survival 275 en de ‘voordelige keus’, de Secumar ARKONA 275. In 2013 is de Secumar PRIVA 275 Light uitgeroepen tot ‘voordeligste keus’. Ook dit vest zal prominent op de stand te zien zijn”, aldus De Groot.

Secumar Benelux neemt voor de 25e keer deel aan de Hiswa en staat voor de 13e keer op het Veiligheidseiland. Het merk Secumar werd reeds in 1980 via Hoek Loos op de HISWA getoond.

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Reageren