Oersterke opblaasboten op stand van Lankhorst Taselaar tijdens Hiswa Amsterdam

0

Talamex Highline

Watersportgroothandel Lankhorst Taselaar is prominent vertegenwoordigd op de HISWA in Amsterdam met een groot aantal opblaasboten. Tijdens de beurs toont Lankhorst diverse nieuwe producten op standnummmers 01.326 en 07.433.

Op standnummer 01.326 staat het complete programma Talamex Inflatables. Hier staan de Talamex Comfortline en de Talamex Highline, maar ook de nieuwe Talamex Greenline onze splinternieuwe Talamex SUP. Ook de Talamex elektromotren en een greep uit het portfolio Stazo Beveiligingsproducten wordt hier getoond.

Talamex Greenline

“De range Talamex opblaasboten is opnieuw uitgebreid. Naast de reeds vertrouwde Comfortline en Highline, presenteren wij vol trots de Talamex Greenline”, aldus marketingmanager Jan Flikkema. “Dit zijn oersterke opblaasboten, speciaal ontwikkeld voor de sportvisser.

Talamex Highline

Talamex Highline opblaasbare boten zijn vervaardigd van Duitse Valmex ™ PVC doek, de beste kwaliteit beschikbaar. De Talamex Highline boten zijn zeer royaal uitgerust met functies, kwalitatief zijn er geen compromissen, alleen het beste wordt gebruikt! In het standaard pakket van de Talamex Highline opblaasbare boten is o.a.: reparatie kit, aluminium stoel, telescopische peddels, RVS sleep-ogen, RVS hijs-ogen, ankerlijn, tankriem met vloer-beschermingsplaat, extra bescherming onder de tubes en een overdruk ventiel. Er zijn 4 soorten boten (afhankelijk van het type bodem: X-Light, airfloor, aluminium vloer en de ‘Speed’-modellen) en afmetingen variëren van 1,95 meter tot 4 meter. Talamex Highline boten hebben een garantie van 3 jaar.

Airspeed & Aluspeed HTR

De Highline speedmodellen zijn gemaakt voor snelheid. Dankzij de extra speedtubes, welke de boot verder uit het water haalt, presteert deze boot zoals geen andere opblaasboot doet. Snel in plané en een “grip” welke zijn weerga niet kent. Een rustig stukje varen of waterskiën, het kan allemaal met deze boot. De ideale gezins- vakantie boot.

Talamex SUP

Het Talamex opblaasbare SUP board is een allround SUP ontwikkeld voor beginners tot de redelijk gevorderde SUPpers met een maximaal gewicht van ongeveer 100kg. Het board heeft een gewicht van 15 kg. Dankzij de drop stitch technologie in combinatie met hoogwaardig  pvc doek is de SUP op te blazen tot 11 PSI waardoor de SUP zeer stijf is en uitstekende eigenschappen heeft.

Talamex Elektromotoren

Waar tot een aantal jaar geleden de elektromotor bijna alleen door de sportvisser gebruikt werd, is deze nu een steeds vakere verschijning in de Europese wateren. Niet alleen vanwege de relatief stille motoren en milieuspecten, maar ook vanwege de grote gebruiksvriendelijkheid van het product. Bovendien is het in steeds meer gebieden de enige vorm van gemotoriseerd varen die toegestaan is. Met de verdere ontwikkeling van de technologie kan de elektromotor tegenwoordig de strijd aan met de lichtere verbrandingsmotoren.

Er zijn vier verschillende type Talamex motoren te verkrijgen: TM 30, TM40, TM48 en TM 58. Het cijfer staat voor de stuwkracht in lbs.

Comfortline TLS – Lattenbodem: Dé Tenderboot

De Comfortline TLS met lattenbodem is een boot zonder opblaasbare kiel. Deze boot is snel vaarklaar te maken en kan makkelijk klein verpakt worden, zodat de boot goed en eenvoudig aan boord opgeborgen kan worden. Tevens is de boot, door de lattenbodem, makkelijk op te rollen en licht van gewicht, waardoor het te water laten van de boot zeer gemakkelijk en zonder veel inspanning gaat. Door het ontbreken van een V-bodem is deze boot minder geschikt om langere afstanden gemotoriseerd te varen.

Internet aan boord

“Onze medewerkers op stand 07.433 vertellen u graag van alles over ons technisch Talamex portfolio, Lewmar, Facnor, Aqua Signal, Dometic, etc. Als primeur kunt u op deze stand kennis maken met de GLOMEX WEBBOAT 4G.”

Goed internet aan boord is mogelijk met daarbij een eenvoudige installatie. Met de sim kaart in de Glomex WeBBoat is er tot 10 mijl uit de kust internet aan boord mogelijk. Ook het Wifi signaal in de haven is goed te ontvangen met de Webboat. Met de ingebouwde router heb je internet op al je apparaten zoals smartphone, tablet of laptop.

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Reageren