Voor de eerste keer op de Hiswa met speciale SUP-boards

0

SUP24

Groothandel Aqua-fun staat dit jaar voor het eerst op de Hiswa Amsterdam Boat Show met de exclusieve verkoop van SUP-boards van het merk Jilong. “We willen het merk onder de aandacht brengen, nu deze sport steeds populairder wordt”, aldus verkoper Louwrens van de Wal. 

Aqua-fun levert aan watersportartikelen dealers zoals grootschalige detailhandel, betere internetshops en speciaalzaken. De artikelen die ze verkopen leveren komen uit voorraad. “We komen op de beurs met een assortiment SUP boards en rubberboten. SUP boarden is een sport die uit het buitenland is komen overwaaien en word ook hier steeds populairder. Door het SUP boarden goed onder de aandacht te brengen hopen we dat steeds meer mensen deze sport gaan beoefenen. We staan dit jaar voor de eerste keer op de Hiswa beurs te Amsterdam voor de naamsbekendheid en om het merk te promoten”, aldus Van de Wal.

SUP board winnen op de Hiswa

Tijdens de Hiswa word een SUP boardtocht georganiseerd door de grachten van Amsterdam, 5 sportieve personen gaan hier aan meedoen op een Jilong board. De groothandel heeft als actie dat er iedere dag een SUP board word verloot onder de bezoekers van de Hiswa. “Wanneer de mensen een flyer ( worden dagelijks uitgedeeld op de beurs) ingevuld inleveren voor 15.30 op onze stand 02.418, en om 16.00 aanwezig zijn bij de verloting kunnen ze het board winnen.”

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt.

Reageren