Mbo- en hbo-opleiding Nautisch Business Management op de Hiswa Amsterdam Boat Show

0

_1040749 (1)

IVA Driebergen is nog nooit zo groots aanwezig op de Hiswa Amsterdam Boat Show geweest als dit jaar. De businessschool IVA Driebergen presenteert de mbo- en hbo-opleiding Nautisch Business Management.

De school staat met enthousiaste studenten, docenten en voorlichters die het publiek informeren over de businessmanagement opleidingen. Niet alleen op de stand, maar ook bij de exposanten is de IVA aanwezig tijdens de beurs. Eerstejaars studenten assisteren bij verschillende bedrijven om sales vaardigheden uit de lessen in de praktijk te brengen.

“Een goede voorbereiding op een baan in het nautische bedrijfsleven, gaat verder dan alleen een uitstekende opleiding”, aldus Floortje Wijma van IVA. Net zoals de HBO-studenten lopen de leerlingen van het MBO daarom gedurende het collegejaar stage. De verplichte stagedag is onderdeel van het rijkserkende mbo- programma. De stage maakt de studie concreet en tegelijkertijd wordt de student hierdoor interessant voor de branche.

Nautisch Business Management

Komend collegejaar gaat de sprintopleiding mbo⁺ Nautisch Business Management voor het tweede jaar van start. De plus (+) in de naam duidt op wat de IVA nog meer biedt, zoals uitstekende aansluiting op het bedrijfsleven en de zakelijk vaardigheden die worden bijgebracht. Hetgeen waar de IVA om bekend staat.

Top drie

De managementopleiding van IVA Driebergen staat al jaren in de top drie van beste Hogescholen. “Dit jaar zelfs voor de tweede keer op rij op de eerste plaats. Daarmee maakt de student dus niet alleen een keuze voor wat hij of zij leuk vindt, maar ook voor een kwalitatief goede opleiding, met de zekerheid van een baan als je afgestudeerd bent”, aldus Wijma.

Hiswa Rai

Watersportbeurs Hiswa Rai wordt van 11 t/m 15 maart 2015 georganiseerd in de Rai Amsterdam. Meer dan 175 exposanten zijn aanwezig bij de indoorbeurs, waarvan het overgrote merendeel uit Nederland komt. IVA Driebergen staat op standnummer 07.234.

Reageren