Nieuwe website over bootonderhoud

0

werkenboten

Wie een boot koopt, weet dat er onderhoud aan verbonden zit. De meeste eigenaren vinden dit ook stiekem best fijn, al die klusuurtjes in de avonduren en weekenden. Wat extra hulp is echter altijd handig. De goedlopende site scheepsvakman.nl gaat over naar Skipper.nl en biedt nu het wat professionelere ‘jachtservice’ in plaats van doe-het-zelf bootonderhoud. “Hierdoor wordt het voor een nog groter publiek mogelijk om een opdracht te plaatsen voor werk aan zeil- of motorboot”, aldus eigenaar Ben Niestadt.

Concept

Niestadt draagt de website over naar Skipper: “De website en de dienstverlening zijn toe aan een volgende stap. Skipper.nl heeft alles wat nodig is om het concept verder uit te bouwen en de service richting booteigenaren naar een nog hoger plan te tillen. Ik ben er trots op om Scheepsvakman.nl over te dragen aan Skipper.nl.”

Joost Wesseling van Skipper.nl: “Bootonderhoud is van essentieel belang. Helaas blijkt het vinden van een geschikt onderhoudsbedrijf voor veel booteigenaren niet eenvoudig. Scheepsvakman.nl bood hiervoor een unieke en succesvolle formule, die we hebben doorontwikkeld onder de naam Skipper.nl Jachtservice. We denken zo weer een grote stap te maken in ons streven om booteigenaren op koers te houden.”

Platform 

Als grootste online platform voor professioneel werk aan boten heeft Scheepsvakman.nl al meer dan 3000 opdrachten van booteigenaren aangeboden aan de ruim 250 aangesloten vakbedrijven. Deze opdrachten variëren van regulier onderhoud tot complete refits.

Elektronisch scheepsdossier

Onder het motto ‘Altijd op koers, met Skipper.nl’ is dit het nieuwe online platform voor de booteigenaar die op zoek is naar inspiratie, informatie en zekerheid. In het hart van de website bevindt zich BoatRecord, het elektronisch scheepsdossier voor de booteigenaar.

Reageren