Zeilmeisje Laura Dekker getrouwd in Nieuw-Zeeland

1

getrouwd

Laura Dekker is 28 maart getrouwd in Whangarei, Nieuw-Zeeland. Kleine zeilmeisjes worden groot. De inmiddels 19-jarige Laura gaf haar ja-woord aan de 31-jarige Duitser Daniël Tealman.

Op Facebook staan foto’s bij Events by Rex en zo te zien is Laura ontzettend gelukkig met haar man. Ze wonen samen op haar boot Guppy. Laura is momenteel in Nederland op televisie te zien zijn in Expeditie Noordcirkel.

lauraHuwelijk

Laura had een mooie simpele witte trouwjurk aan en Daniël zag er netjes uit met een overhemd en giletje. Maar dit is geen modeblog. Wij willen weten of de twee samen een spectaculaire zeilreis als honeymoon gaan maken! Dat vertellen ze echter niet. Wij wensen ze in ieder geval veel succes, want de wereld solo overvaren als puber is één ding, in het huwelijksbootje stappen is een heel ander avontuur!

trouwfoto

lauradekkerhuwelijk

hippie

1 reactie

  1. Ik vraag me een ding af: ze hebben een solitaire ring om elkaars vinger heen gedaan in Nieuw zeeland… En ze gaan waarschijnlijk op huwelijksrijs op een boot over de hele wereld. Als ze dalijk zawnger zou zijn en op het bootje zou gaan bevallen welk nationaliteit krijgt het kindje dan?

Reageren