De meest rare boten

0

vasily-klyukin-super-yahts-designboom-04

Wat maakt een object tot een boot? Als het blijft drijven, plaats biedt aan een persoon en enigszins bestuurbaar is, ben je er eigenlijk al. In dit artikel laten we je de meest vreemde boten zien die we konden vinden. Als ze niet in het water zouden liggen, zou je ze waarschijnlijk niet als boot herkennen. Laat je verwonderen door de meest curieuze boten!

Keukenboot

Bij het zien van keukens denk je misschien wel aan water, maar niet aan boten. Onze zuiderburen Henk en Kurt bewijzen dat je je keuken ook als boot kan gebruiken.

https://www.youtube.com/watch?v=1GLns8R12OM

Hotdogboot
Ook in de categorie eten en drinken: de hotdogboot. Hij ziet er niet heel erg stabiel uit, maar wel erg smakelijk!

Hotdog
Picknicktafelboot
Deze multifunctionele boot maakt het mogelijk om tegelijkertijd te picknicken en te varen!

Zwanenboot
Voor de liefhebbers van vogels en boten is er deze zwanenboot. Je moet naar Japan om een tochtje te maken op dit opvallende vaartuig.

six-swan-pedal-boat-package-1
Eendenboot
Watervogels zijn kennelijk populair onder de bouwers van vreemde boten. Deze eendenboot is wat kleiner dan de zwaanvariant, maar nog steeds een opmerkelijke verschijning.

Schoenboot

Deze boot in de vorm van een schoen is ook nogal vreemd. Dat ze gekozen hebben voor een bootschoen als schoenboot maakt het misschien net iets minder vreemd. Een beetje dan.

rex9-jpg_140202

Klompboot
Ook in Nederland kunnen we er wat van als het om rare boten gaat. Deze klompboot is te vinden in de Amsterdamse grachten en zal daarom voor sommigen misschien wel bekend voorkomen.

Gitaarboot
Ook deze gitaarboot verdient overduidelijk het predicaat ‘raar’. Maar als je dan toch een instrument kiest, dan is een houten instrument in ieder geval de beste keuze. Met een instrument uit de kopersectie heb je toch iets meer kans dat je naar de bodem gaat.

Guitar Boat

Bron foto’s: theverybesttop10.com

Reageren