Superjacht van de Week: Feadship’s GO

0

Go-01-big

Iedere week kiest Bootblog in samenwerking met collega-site Nautica de Superjacht van de Week. Lekker Hollands omschreven, maar zo weten we in ieder geval allemaal waar we het over hebben. Superjachten komen – voor de duidelijkheid – in allerlei soorten en maten maar over het algemeen kosten ze meer dan 10 miljoen, zijn ze langer dan 30 meter en loopt er op z’n minst 5 man personeel rond.

De Superjacht van de Week is Feadship’s GO.

In 2010 rolde project GO van Feadship Aalsmeer in het water. Afgelopen juni werd het jacht vernieuwd en verlengt. Het resulteert in dit superjacht van 43 meter, vervaardigd uit aluminium en staal. Het schip kreeg tijdens zijn upgrade een langer voordek en mooi afgewerkte binnenruimtes om het plezier van buiten voort te zetten aan de binnenzijde.

Het intérieur werd door Fokkema & Partners terwijl Sinot Exclusive Yacht Design verantwoordelijk was voor de nieuwe styling van het schip. Uiteraard nam Feadship Yacht Services het motorische gedeelte voor haar rekening.

GO heeft meerdere ruimtes om jezelf helemaal terug te trekken. Ook aan de gasten is gedacht door het creëren van diverse kamers en verschillende decks. GO is gebouwd om tien gasten te faciliteren, zo zijn er vier VIP staterooms gebouwd met eigen lounge en uiteraard een grote master bedroom voor de eigenaar van het jacht. Het personeel blijft gescheiden van de gasten.

Bekijk vooral de foto’s:

Go-2-big

Go-3-big

Go-4-big

Go-5-big

go-6-big

go-7-big

go-9-big

go-10-big

go-11-big

Go-13-big

Reageren