Superjacht van de Week: Invictus

0

INVICTUS-1
Iedere week kiest Bootblog in samenwerking met collega-site Nautica de Superjacht van de Week. Lekker Hollands omschreven, maar zo weten we in ieder geval allemaal waar we het over hebben. Superjachten komen – voor de duidelijkheid – in allerlei soorten en maten maar over het algemeen kosten ze meer dan 10 miljoen, zijn ze langer dan 30 meter en loopt er op z’n minst 5 man personeel rond.

De Superjacht van de Week is Invictus

Een ‘klein sloepje’ van meer dan 60 meter, dat is Invictus. Waarom betitelen we een superjacht zo? Nou, simpelweg omdat het gevoel van gezelligheid en knusheid je overmant. Begrijp ons niet verkeerd: dit waanzinnig, luxe jacht is het toonbeeld van de boot-industrie… maar bekijk het interieur eens. Het relatief nieuwe superjacht is voor iedereen te charteren (vergeet je portemonnee niet) en ligt op dit moment aangemeerd bij de vloot van Yacht Charter Fleet.

Het jacht werd in 2013 aangeleverd bij haar eigenaar. Het interieur werd ontworpen door Diane Johnson Design, het exterieur door Delta Design Group. Aan de binnenzijde ontbreekt het aan niets. Wat te denken van een zwembad op het sundeck, een bioscoop in het vooronder en een gym voor de snelle training.

“Invictus’s interior layout sleeps up to 12 guests in 9 staterooms, including a master suite, 6 double cabins, 2 twin cabins and 2 pullman beds. She is also capable of carrying up to 19 crew onboard to ensure a relaxed luxury yacht experience. Timeless styling, beautiful furnishings and sumptuous seating feature throughout her living areas to create an elegant and comfortable atmosphere.”

Invictus

Invictus

Invictus

Invictus

 

Reageren