3x Waarom jij een superjacht moet kopen (of ervoor sparen)

0

Superjacht kopen
Het is de droom van iedere man: het kopen van een superjacht. Logisch natuurlijk want het aanschaffen van een superjacht telt als een soort van kroon op je levenswerk. Je hebt jarenlang hard moeten buffelen om het budget bij elkaar te schrapen, maar als je eindelijk zoveel miljoen hebt en je eindelijk een jacht kan veroorloven is dat een topprestatie. En één die beloond mag worden door een schip van een aantal meter te kopen. Nog niet overtuigd? Dit zijn drie redenen waarom jij een superjacht moet kopen (of ervoor moet sparen).

1. Het is een investering 

Het kopen van een miljoenen superjacht is een waardevaste investering. Het voordeel -tegenover obligaties en aandelen- is dat je er direct de vruchten van kan plukken. Geniet van de zon terwijl je geld eh…drijft. Meer word je geld niet waard, maar uit onderzoek van Ernst & Young blijkt dat 85% van de waarde overblijft na 4-6 jaar. Gunstig!

2. Ken jij een betere netwerkmogelijkheid?

Zeg nou zelf: waar zou je liever bakkeleien over het overnemen van een groot concern: tussen vier, grijze kantoormuren of op de golven van Monaco, op het voordek met een flesje koude Sauvignon Blanc? Precies. Het aanschaffen van een superjacht levert je gelijk werkruimte op, maar wel de leuke versie.

3. Je laat je stijl zien… ook op het water

Natuurlijk rijd je naar je aanmeerplek in een stijlvolle sportscar. Iedereen op straat zal je nakijken en praten over jouw goede smaak. Hoe raar zou het dan zijn als je daarna overstapt op een rubberen boot. Neen, ook op het water kan jij je van je beste kant laten zien. Je kan kiezen voor een helikopter op het dek, een waterval aan boord waar je films op projecteert of een duikboot voor d’r bij.

Redenen genoeg, aanschaffen (of sparen) dus! 

Reageren