Bedrijfsuitje: 4 redenen om te kiezen voor een diner op het water

0

Sail
Met het hele team op pad om gezamenlijk een leuke dag te spenderen buiten de stress van het kantoor, om – hopelijk – aan het eind van de dag een versterkte teamspirit te hebben gekweekt. Echter, een bedrijfsuitje komt de sfeer op het werk alleen ten goede als jouw collega’s het uitje ook daadwerkelijk leuk vinden. Want hoewel negativiteit kan binden, werkt het niet echt in je voordeel als dit tegen jou is gericht. Onze aanrader voor een succesvol uitje? Een diner op het water. Vier redenen waarom dit de perfecte keuze is:

Koninklijk vermaak

De allereerste rondvaart door de Amsterdamse grachten vond plaats in 1621 ter verwelkoming van Koningin Elisabeth Stuart van Bohemen. Sinds die tijd werd het een traditie om hooggeeerde gasten, van Winston Churchill tot The Beatles, te onthalen met een rondvaart door Amsterdam. Gelukkig is deze traktatie niet langer enkel voorbehouden aan beroemdheden, maar kun je ook jouw collega’s deze koninklijke traditie laten ervaren. Een betere manier om hen speciaal te laten voelen is er niet, toch?

Tot rustkomen

Een Escape Room, paintballen, op de Segway of met z’n allen een moordspel spelen. Hoe actiever, hoe beter lijkt de trend binnen bedrijfsuitjes. Hartstikke leuke en originele activiteiten allemaal, maar zou het niet fijn zijn om je werknemers de rust en luxe te geven die ze verdienen na al die uren zwoegen op het werk? En geef toe, waar kun je beter tot rust komen dan op het water?

Wereldse Wonderen ontdekken

Wil je jouw collega’s laten kennismaken met wereldse wonderen zonder naar de Chinese Muur, het Groot Barrièrerif of Timboektoe af te hoeven reizen? Ook dat kan simpelweg met een diner tijdens een rondvaart door Amsterdam. De Amsterdamse grachtengordel staat namelijk sinds 2010 op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Vermijden van locatieproblemen

Het kiezen van een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of feest is niet gemakkelijk en kan leiden tot grote ontevredenheid van werknemers. Verkeerde ligging, niet sfeervol genoeg, oftewel: de locatie kan je uitje kraken of maken. Voorkom daarom deze keuze in zijn geheel en ga voor een alsmaar wisselende locatie. Het ene moment heb je uitzicht op de Magere Brug en Carré, een volgend moment vaar je langs het Muziekgebouw aan het IJ. Waarom zou je nog kiezen?

Klik HIER voor meer informatie over een diner op het water bij Rederij Belle.

Reageren