Reclame op jouw boot?

0

Spandoeken op de boot? Zeker een goed idee! Waarom denk je dat JCDecaux heeft gestreden om de Buitenreclame op de pont bij Amsterdam Centraal? Het werkt! Het is een perfecte manier om aandacht te krijgen voor jouw merk en jouw verhaal te delen met de hele stad en het water.

Wanneer je gaat voor reclame maken, kan je het beter direct goed doen en jezelf ook écht laten horen! Vermijd de kleine letters en ga voor groot. Je wil toch opvallen? Dan moet niemand om jouw reclame heen kunnen!

Materiaal kies je zo

Via diverse websites kan je jouw spandoeken ontwerpen. Hiervoor kies je eerst een materiaal, maar wat voor materiaal ga je dan kiezen? Drukwerk.nl laat weten: Als je je festival aan wil kleden met drukwerk, heb je een materiaal nodig dat weer en wind doorstaat. PVC, vlaggendoek en blockout zijn zon- en waterbestendige materialen. Je krijgt zelfs drie jaar garantie op kleurechtheid, dus je weet zeker dat je goed zit. Als je het spandoek binnen wil gebruiken zijn alle materialen geschikt.

Stap voor stap

PVC, vlaggendoek en blockout zullen dus het best zijn voor jouw bootreclame. Mocht je nog geen eigen ontwerp hebben voor jouw reclame-uiting, kan je via Drukwerk bijvoorbeeld ook zelf online iets ontwerpen. Dit is prima te doen voor iedereen, helemaal stap voor stap!

Hoogstwaarschijnlijk ben jij apentrots op jouw resultaat, en daarom kan je nu jouw spandoek delen met Drukwerk via de hashtag #laatzienwiejebent. Waarom zou je dit doen? Nou, omdat je kans maakt op € 100,- drukwerktegoed!

Reageren