Superjacht Vantage

0


Palmer Johnson lanceerde kort geleden het 45.7 meter grote superjacht Vantage. Het zevende model uit de succesvolle 150′ super jacht serie. Uiteraard een prachtige boot, maar had er meer in gezeten?

De Vantage komt op het gebied van luxe niks te kort ze is voorzien van een bar en eethoek waar minimaal tien personen aan kunnen zitten. De mastersuite heeft een appart privé kantoor, uiteraard is de suite voorzien van twee badkamers, één voor hem en één voor haar.  Inloop kast mag natuurlijk ook niet ontbreken. In totaal kunnen er 12 gasten verblijven en acht crew leden.  Palmer Johnson staat bekend om hun kleurrijke rompen, de nieuwe Vantage heeft een elegante crème kleurige romp, waar de meeste natuurlijk wit zijn.

Verder is het interieur geheel gestyled op de kleuren chocolade bruin en crème. Echter vind ik het bijzonder jammer dat het voordek van dit jacht schuin afloopt en daar niks me gedaan is. Ze hadden in mijn ogen hier een prachtig zwembad in moeten plaatsen. Of een gedeelte om te kunnen zonnen.

Specificaties
Lengte: 45.7m
Breedte: 27’6 “8.4m
Diepgang: 0,77 m 5,8 ‘1
Tankinhoud: 40.000 L
Watertank: 700 L
Motoren: MTU 16V 4000 M90 Marine Diesels met MTU / Blueline Engine Controls en Monitoring
Voortstuwing: Blade Nibral 5, Vaste Patch
Stabilisatoren: Trac systeem, met in rust stabilisatie
Interior Design: Nuvolari & Lenard

Reageren