Update: Why? Wally, waarom?

2



Alles wat Wally yachts doet word in de boten wereld onder een vergroot glas gelegd zo ook als er weer nieuwe ontwerpen beschikbaar zijn. We zullen jullie deze niet onthouden, maar oordeel zelf? Is dit de Wally zoals wij haar kennen?

De naam is in mijn ogen al veel zeggend, Wally WHY, waarom in godsnaam? Na alle futuristische droom jachten die stuk voor stuk liter benzine naar binnen sleurpen wat tevens ook niet uitmaakt, aangezien de eigenaren zwemmen in het geld. Gaan ze nu over op een soort ”woonvillaboot” met een millieu bewust zonnecel dak. Normaal ga ik op het puntje van me stoel zitten, pak ik mijn tijltje er weer bij en begin met kwijlen. Nu is het teleur stelling allom. Natuurlijk gaat een of andere rijke sjijk dit ”ding” wel kopen. Omdat hij/zij omkomt in het geld en graag aan zijn vrienden wil vertellen dat hij ”de” nieuweste Wally heeft. Maar als je puur kijk naar de boot zelf, dan valt het me toch van Wally tegen.

Maar goed, ze is dus gemaakt in Ancona, Italië en zal over acht maanden aan de wereld gepresenteerd worden. Ze zal dan tussen de 42 en 46 miljoen gaan kosten en bied plaats aan 16 gasten. Zodra ze op deze aarde rond drijft, vertellen we meer over haar!


2 reacties

Reageren