Hakvoort Shipyard lanceert 39 meter jacht

1

Hakvoort shipyard heeft kort geleden haar nieuwste superjacht gelanceerd, de NY 245 L genaamd Pretty Woman. Dit 39 meter lange jacht is voorzien van alle luxe en zal ook de oceaan gaan bevaren. Op de romp na is dit jacht geheel van aluminium gebouwd.

Cor de Rover is de ontwerper van de NY245 L. Het naval architectuur is gedaan door de mannen van Azure Naval Architects en Michela Reverberi kreeg de taak om het interieur te verzorgen.

Reverberi heeft gekozen voor een modern interieur. Waarin de eigenaars suite een belangrijke rol speelt, zo is deze voorzien van een groot bed, een ruime inloop kast en aparte kantoor ruimte. Er zijn vier tweepersoons suites, deze zijn op het benedendek en voorzien van een eenpersoons bed die kan worden omgetoverd tot een twee persoonsbed.

Om bij je gefortuneerde vrienden een beetje knap gedag te kunnen zeggen moet jou jacht wel goed uitergerust zijn. De NY 245 L heeft niks te klagen er is uiteraard een ruime eethoek, zonneterras en lounge gedeelde die niet vergeten mogen worden.

Uiteindelijk biedt dit jacht plaats aan 10 gasten. De twee Caterpillar C-18 DITA-motoren geven haar een topsnelheidvan 23 km/u. Pretty Woman zal eind juli bij de nieuwe eigenaar worden afgeleverd.

Specificaties:

Lengte: 39.0 m
Breedte: 8,0 m
Diepgang: 2,45 m
Waterverplaatsing: 360 ton
Motoren: 2 x Caterpillar C18 motoren type DI-TA
Snelheid: 12,5 knopen en cruise 10,5 knopen
Brandstof capaciteit: 45.000 l
Vers water capaciteit: 10.000 l

Foto’s: Hakvoort.com

1 reactie

Reageren