Ceylan, eigenlijk best mooi

1

De vrij onbekende Turkse jachtwerf Tansu Yachts presenteerde deze week de Ceylan. De Ceylan is een 35 meter jacht dat er vrij bijzonder uitziet. Het design spreek met erg aan alleen lijkt het net alsof dit jacht is getroffen door een aantal kanonskogels, dit zijn uiteraard de ramen.

Het mooie aan dit jacht is dat het zowel binnen als buiten genoeg ruimte bied om bijvoorbeeld 10 gasten en zeven bemanningsleden te huizen en buiten een zee van ruimte over te houden. Zo is er op het achterdek plaats voor twee bijboten maar kan je een verdieping hoger zonder problemen in je nieuw bakken lounge set in het zonnetje gaan bivakkeren.

De Ceylan is speciaal ontworpen voor de Middellandse Zee. Ze is voorzien van twee Caterpillar C32 motoren die beide garant staan voor 1300 Pk. Samen is dat goed voor 2600 Pk wat ervoor zorgt dat de Ceylan een topsnelheid van 30 km/u kan behalen.

Overall gezien is dit toch een prachtige boot van de Turkse Tansu Yachts. Hoe meer ik er naar kijk hoe mooier ik haar vind. Vooral de grote ruimte op het dek is super. Hoe meer teak, hoe beter.

1 reactie

Reageren