Ontwerp je eigen WK2010 kampioensboot

2


Nederland heeft ook de tweede wedstrijd op het WK gewonnen vandaag en is na het verlies van Kameroen zeker van de volgende ronde, wie weet worden ze zelfs kampioen. Zuidwestersloep heeft hier in ieder geval veel vertrouwen in en roept oranje aanmoedigende watersporters op hun eigen kampioensboot te ontwerpen. Doe je mee?

Als Nederland Wereldkampioen wordt zullen ze waarschijnlijk net als in ’88 (bij het winnen van het EK) met een rondvaart door de Amsterdamse grachten gehuldigd worden. Zuidwestersloep loopt al op de zaken vooruit en roept supporters op hun eigen kampioenssloep te ontwerpen waarmee tijdens die dag gevaren zal worden.

Je kan vrijwel alles verzinnen, de werf zal de sloep namelijk met behulp van een foliewrap-techniek van jouw grafisch ontwerp voorzien. Iedereen die met de actie meedoet zal in ieder geval met zijn naam op het eindresultaat getoond worden.

Meedoen? Lees hier de instructies en download hier of hier de contouren van de sloep om hem van je eigen ontwerp te voorzien. De actie is helaas niet voor iedereen weggelegd, je moet namelijk wel een beetje kunnen photoshoppen of met Illustrator overweg kunnen…

Meer info over Zuidwestersloepen

2 reacties

Reageren