De Diamond 70, aan alles is gedacht

0

Avadesign is lekker los gegaan met het ontwerpen van de nieuwe Diamond series. Het eerste ontwerp is voor de 70 meter uitvoering. De 85, 105 en 120 meter volgen nog. Avadesign maakt zelfs het onmogelijke mogelijk. In dit jacht zit werkelijk alles van jacuzzi’s tot zwembaden en nog veel meer.

James Edmund staat aan het design van dit kunstwerk, hij heeft dit concept haar samen met Andrea Vasto (eigenaar Avadesign) ontworpen.

Om het allemaal een beetje aangenaam te maken hebben ze een aantal leuke ”gadgets” op de boot. Zo is er een zwembad van 3 bij 5,5 meter waarvan de bodem zo kan worden aangestuurd dat die mee meebeweegt met de golven alsof het zwembad zelf dus stil ligt. Om het zwembad heen is een bar met lounge mogelijkheden. Ook vind je er een fitness ruimte en  alles wat je nodig heb om te duiken. Daarnaast zijn er nog twee jacuzzi’s een Helikopterdek en twee garages voor tenders. Wat ook bijzonder is, is dat het glas aan de achterkant volledig onder stroom gezet kan worden, voor eventuele bad guys.

Tegenwoordig denken de rijken ook groen. Vandaar dat dit jacht hybride, hier weet ze alsnog een snelheid van 18 knopen (33 km/u)  mee te behalen. Beste lekker als je dan nog wat op de kosten kan besparen qua diesel.

Er is al een Rus geïnteresseerd in het eerste exemplaar en nu de ontwerpen voor de 70 meter klaar zijn liggen de grotere modellen al op de tekentafel.

Reageren