Seabreacher X, een boot of een haai? (video)

1

Bereid je voor op de meeste bijzondere boot die je ooit heb gezien, de Seabreacher X. Deze boot is letterlijk een kopie van een haai. Kruip nu in de huid van een haai en bekijk deze video!

De X heeft een topsnelheid van 92 km/u boven water en een top van  46 km/u onder water wat onder water extreem snel is. Echter kan de Seabreacher X maar kort onder water blijven met zo een snelheid.

Ze kan ook net zo bewegen als een echte dolfijn. Ze kan 360 graden draaien en zelf onderwater duiken en daarna als een dolfijn uit het water springen. De ”vinnen” kan je zelf besturen waardoor je dus in de rondte kan draaien, bizar gewoon.

Ze hebben in de meest uitgebreide versie dus een ROTAX 1500cc 4takt motor in geknalt met 260 pk jet motor. De ´´X´´ kan ook nog geheel naar jou wensen worden aangepast qua interieur, in elk geval heb je er twee lcd schermen inzitten die live je duik beelden weergeven, ideaal…

Er zitten ook nog hijsogen aan voor in de davits, aan alles is gedacht. In elk geval heb je wel een mooi verhaal voor op een verjaardag als je zo een ´´boot´´ in je davits heb hangen.

Wat kost ie vraag je je dan af? Het standaart model de Dolphin begint vanaf 55.000 dollar waar deze eindigt op 80.000 dollar, maar eerlijk dan heb je ook wel wat!  en wel de meest spectaculaire gadget die ik ooit heb gezien.

Bestellen? Seabreacher.com

1 reactie

Reageren