Nostalgic II, nostalgisch maar ook modern

1

Diana Yacht Design (Alkmaar) en P.B. Behage (Sneek) hebben de handen ineen geslagen om samen een prachtig Nederlands jacht op de tekentafel te krijgen.

Het naval architectuur is verzorgt door Diana Yacht Design. P.B. Behage heeft zowel het interieur als het exterieur in stijl verzorgd.

Nostalgic II biedt plaats aan 10 gasten. De ”master” suite is op het bovendek die is uiteraard aanzienlijk groter dan de gasten hutten. Dat moet ook wel aangezien er een grote inloop kast in zit en een ruime badkamer met ”kingsize” bad. Luxe is natuurlijk wel op zijn plaats met een jacht van 44 meter.

Dit jacht ziet er natuurlijk niet alleen gelikt uit, ze is ook ontwikkeld om zo weinig mogelijk het milieu te vervuilen. Niet onbelangrijk in deze tijden. Uiteraard is er op het zonnendek natuurlijk wel een jacuzzi een loungebar en meer dan genoeg zonnebedden om dat goud bruine kleurtje mee te pakken.

Wat er echt uitspringt bij dit jacht is natuurlijk de ronde ”kont” dit zien we steeds meer bij jachten maar zit nog echt in de kinderschoenen. Wie weet dat de Nostalgic II de trend echt op gang gaat brengen?

Specificaties:
Lengte: 44.00 M
Breedte: 8.45 M
Diepte: 2.65 M
Hoofd motoren: 2x 796 kW
Top snelheid: 14 knopen
Meer weten? Bezoek dan: Diana Yacht Design

1 reactie

Reageren