Het ideale watersport mobieltje

8


De eerste drijvende mobiel! Je kent het wel, even bezig met de stootwillen en je telefoon glijdt zo uit je zak het water in. Als je hem nog op weet te vissen, kan je vrijwel elke mobiele telefoon direct afschrijven. JCB Tradesman heeft hier een oplossing voor…

Deze telefoon blijft namelijk drijven als je hem in het water gooit. JCB Tradesman heeft met deze “Toughphone” zelfs het Guinness Book of Records gehaald als eerste drijvende telefoon ter wereld. Hij is voorzien van een dikke stootrand, is zowel volledig stof als waterdicht en erg moeilijk stuk te krijgen. De “Toughphone” is daarom wat ons betreft uitermate geschikt voor de watersport.

Buiten zijn speciale water-features is het helaas niet zo’n speciale telefoon. Hij heeft een 1.44 inch scherm, Tri-band, Bluetooth, FM radio, MicroUSB ingang en een kleine zaklamp (Hoezo??). Dus geen touchscreen, apps, camera en de meeste andere functies die we tegenwoordig gewend zijn.

De prijs is wel heel aantrekkelijk. Helaas is hij alleen nog maar in Engeland vergelijkbaar maar voor ongeveer 85 euro koop je er al een. Een prima tweede toestel voor als je op de boot bent dus!

Meer info: JCB website

8 reacties

  1. Heb hem net gekocht bij kieboom werkendam… Fijne telefoon…simpel en stevig. Blijft inderdaad drijven… Je kan zelfs onder water bellen, alleen is praten dan wat moeilijker ha ha.

Reageren